Sokan próbálkoznak az internetes munkalehetőségekkel, azonban a rengeteg hamis hirdetésnek és álígéretnek köszönhetően, igen ritka az, aki valódi munkát talál. Pedig vannak lehetőségek, amelyek igazi és fizető munkahelyet takarnak, csak tudni kell, hol érdemes keresgélni. Példának okáért, a szövegíró állás valós és szükséges dolog. Ugyanis az egyre feltörekvő keresőoptimalizálás fontosTovább olvasom most!

Egyre hajmeresztőbb ötletekkel és megvalósításokkal találkozhatunk, mint a legújabb, a Bill Gates támogatásával elkészült távirányítású fogamzásgátló chip, amely akár 16 évig is működőképes lehet. A chip hormon kibocsátásával szabályozza a teherbeesést, amelyet a felkarba, a has bőre alá vagy a tomporba ültethetnek be. A legnagyobb szenzáció az egészben az, hogyTovább olvasom most!

Már mindenki nagyon várja, hogy végre búcsút mondhassunk a roamingdíjnak, amely hatalmas terheket ró a telefonálókra. Az Európai Parlament csütörtökön Brüsszelben egy új távközlési csomagot fogadott el, amelynek alapján az álmok végre valóra válnak. Természetesen az intézkedések nem lépnek azonnal érvénybe, jövő év december 15-től lesz változás előreláthatóan. Teljesen eltörölnékTovább olvasom most!

Amikor a függőségről esik szó, akkor a legtöbben azonnal a drogra, alkoholra vagy a cigarettára gondolnak, de be kell látnunk, hogy emellett egyre több szenvedélyünk van. A legtöbben az internet rabjai, nem tudják az életüket elképzelni a közösség oldalak, folyamatos információk nélkül, amelyek lassan az életünk irányítójává válnak. Az eNETTovább olvasom most!

Nagyon sok kutyafajta van a világon, így minden gazda megtalálja a kis- vagy éppen nagy szőrmókot, akit szerethet és gondját viselheti. Az ajándékozott, vagy potom összegen vásárolt kutyák mellett van egy luxuskategória is, amely az egyszerű embernek már-már felfoghatatlan árakkal dobálózik. A kelet-kínai vásáron a héten igen borsos árat fizettekTovább olvasom most!

Egy weblap meglétének már nagy szerepe van az üzleti életben. Ezért nagyon fontos, hogy az megfelelő kinézettel rendelkezzen, ami a partnerek felé sugallt kép szempontjából igen fontos. A webáruház készítéskor figyelt szempontok között nagy szerepe van annak, hogy könnyen lehessen rá tartalmat feltölteni. A legtöbb itt megrendelt portált saját tulajdonosaTovább olvasom most!

Lezárult a Michael Schumacher december 29-i síbalesetét vizsgáló nyomozás. A szakértők szerint senki nem vonható felelősségre a baleset miatt, sem a sípálya üzemeltetői, sem az általa használt felszerelések gyártói. A hétszeres Forma-1-es világbajnok letért a kijelölt sípályáról és azt 4 méterrel elhagyva egy sziklában megbotlott. A nyomozásból kiderült, hogy 10,4Tovább olvasom most!

A weboldal készítés manapság meglehetősen egyszerűvé vált, főleg abban az esetben, ha az adott oldalt, valamilyen sablon segítségével szeretnénk elkészíteni. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy ezek a sablonok világszerte használatban vannak, így ha egyedi megoldásokat keresünk, akkor kizárólag az egyedi fejlesztések mellett dönthetünk optimálisan. Természetesen a weboldal készítés sablonok segítségévelTovább olvasom most!

Igen érdekes a sajtószabadság kérdése 2013-ban a világban, hiszen sokan hajlamosak azt gondolni, hogy egy ennyire szabad világban mindenki azt mond, azt ír, amit szeretne. A valóság ennél sokkal riasztóbb és sajnos lehangolóbb, Magyarországon is rosszabb a helyzet, mint az eddigi években. Először is tisztázni kell, hogy mit is jelentTovább olvasom most!

Hétfőn este, szeptember 30-án végleg bezárta kapuit a budapesti Vidám Park és már október elsején hivatalosan is átveszi a területet a Fővárosi Állat- és Növénykert. A nyilatkozatok szerint családi szórakoztató park lesz kialakítva a mostani vidámpark helyén. A zárás előtt hétvégén 17 ezer látogató vásárolt jegyet, így méltó búcsú voltTovább olvasom most!

Egyre többet foglalkoznak a globális felmelegedéssel és ezzel együtt az óceánok folyamatos emelkedő vízszintjével. A nagy kérdés természetesen az, hogy a következő évtizedekben milyen változások várhatóak, amelyek akár az emberiség biztonságát is veszélybe sodorhatják. 2007-ben eléggé nagy vihart kavart a bejelentés, ugyanis az ENSZ szerint a 21. század végéig 18-59Tovább olvasom most!

A természet sok esetben fura tréfát űz a világgal, amelyen elcsodálkozunk, megbámuljuk természetesen sok esetben az emberek is érintettek ebben. A valaha élt legmagasabb ember 1918. február 22-én látta meg a napvilágot Illinoisban, Robert Pershing Waldow néven. Növekedését, amely egész életében tartott egy agyalapi mirigyében található tumor okozta. Négy évesTovább olvasom most!

A Google folyamatos újításokat tár a világ elé és a legújabb és egyben legnagyobb durranás a Google Glass lehet, amely egyesek szerint nagyobb szenzáció lehet, mint a videokamera. Egy szemüvegbe épített kamera, amely egy mozdulattal bekapcsolható és akkor pontosan azt fogja rögzíteni, amit a viselője néz. Természetesen azonnal kérdések tucatjaiTovább olvasom most!

Olyan sokszor lehet hallani az utcán jövő-menő emberektől, hogy már megint nincs munkahelye, már megint nincs hová menjen dolgozni, már megint kilátástalan a helyzete. Nos viszont azt is hallhatjuk nagyon gyakran, hogy állás börzét tartanak, ám nagyon kevesen látogattak el oda és még annál kevesebben foglaltak el állásokat. Most vajonTovább olvasom most!

Azt gondolnánk, hogy a 25 énekes, akik bejutottak a Mentorok Házába most nyugodtan hátra dőlhetnek. Igaz ugyan, hogy a bejutó tehetségekben valamilyen szinten felsejlett az a bizonyos X Faktor, ám még hosszú út vezet az élő adásokig, s addig bármi megtörténhet. Azt gondolnánk, hogy a Mentorok Háza egy olyan pihenőhelyTovább olvasom most!