Különleges tokok a kínálatban

Xiaomi Redmi 7 tok akciós áron

Vajon mikor következik már valamilyen érdemi újítás az okostelefonok világában? Annak idején nagyot robbant az iPhone, az akkor nagynak számító képernyőjével, a jól használható érintőképernyőjével és a letölthető applikációkkal. Azóta csak minden okostelefon nagyobb és erősebb lett, viszont az akku nem tartósabb, ráadásul rendkívül törékenyek.

A Xiaomi Redmi 7 tok ez utóbbi hiányosságot próbálja meg kiküszöbölni, mindezt úgy, hogy egyedi külsőt kölcsönös a telefonnak.

Így már nemcsak védve van a telefon, de még jól is néz ki. Nem kell attól tartanunk, hogy összekarcolva húzzuk ki a zsebünkből, hogyha véletlenül az aprópénz mellé csúsztattuk a zsebünkbe.

A Xiaomi Redmi 7 tok ellenálló, minőségi szilikonból készült modelljei idővel sem sárgulnak meg és nem veszítik el a rugalmasságukat. Tökéletesen simulnak a telefonra, ami nem fog kicsúszni a Xiaomi Redmi 7 tokból. Ráadásul a smartdiszkont.hu weboldalon kedvező áron válogathatunk megannyi Xiaomi Redmi 7 tok közül, amelyek némelyike akciós áron szerepel a kínálatban.

Print Friendly, PDF & Email