Zalacsány kastélyszálló szilveszteri csomagja kihagyhatatlan élményt ígér

Zalacsány kastélyszálló
Zalacsány kastélyszálló

Az ember nagyon kényelmes, sokan úgy szeretnék, ha az üdülő telepet mindjárt a lakása bejáratánál építsék, hogy ne kelljen hosszú utat megtennie a kívánt pihenés érdekében. Azok, akik igazából szeretnek szórakozni és imádják a luxust, teljes szívből ajánljuk a Zalacsány kastélyszálló szilveszteri ajánlatát.

A Batthyányi család kastélya egy gyönyörű park közepén található, jelenlegi alakja 1913-ban alakult ki, amikor nagyméretű átalakításokon és modernizáláson esett át. Kastélyszállóvá 2013-ban alakították, jelenleg is, mint kastélyszálloda üzemel.

A Zalacsány kastélyszálló 28 különlegesen gondosan kialakított szobával várja a vendégeit, melyek egyszerre biztosítják a modern világ kényelmét és egy letűnt korszak patinás élményeit. A kastély vendégeinek pihenését wellness és aroma terápia biztosítja, de lehetőség van aktív sportolásra és kirándulásokra is. A Zalacsány kastélyszálló szilveszteri csomagja az ünnepi vacsora és programok mellett, korlátlan felhasználást biztosít a wellness részleg területén, hogy minden vendég kipihenten kezdhesse a 2016-os évet.